2021. december 14., kedd

 

Bulvár pillanatok! (legenda a "Zöldhajú Lányról!")

Valahogy már meg se lepődöm, ha a két kereskedelmi csatorna hétről hétre csak  szégyenérzetet és megalázó pillanatokat okoz a magyar embereknek. Nem vagyok egy nagy kultúrember, de amit eme állítólagos médiahatalmak csinálnak az botrány. Vagy hergelik a lakosságot gyalázatos műsoraikkal, vagy olyan szintű mocskot tolnak elénk, ami épp ésszel felfoghatatlan és irtani való lenne. Bár ez sajna jól minősíti a magyar embert, főleg a tizenévesek elvárásait és erkölcsi nívójukat is. Bizony, bizony kedves olvasó, amíg ezeket nézzük, addig sajna letolják a Wc ürüléket is a torkunkon, úgy hogy mi még kérjük is rá a desszertet. Meg is kaptuk megint! Tehetségkutató mi? Inkább egy műsor, ahol egy ripacs h*leyegyerek vergődik a színpadért, hogy látsszon, egy nyafogó kislány, aki minden adásban úgy néz ki, mintha a kukából öltöztették volna fel. Egy uh.....ez a legalja. Transzinak beállítót okostojás és az egysoros megmondóemberünk, akinek csak sikerült akkorát bakiznia, hogy egy országot sértsen meg. Igen, a Kóbor János féle ócska, erőltetett, és teljességgel a műsorba nem illő megemlékezésére gondolok. G. Laci nem hogy méltó se volt erre, de még bele is bakizott egy egész generáció által jól ismert dalba. Már ahogy belekezdett kínos szagú volt, de mikor jött volna a refrén a "Gyöngyhajú lány", barátunk "Zöld hajú lányt" énekelt, amivel rögvest bejelentkezett a következő Király Linda szerepre. Én csak azt nem értem, miért kellett? Mi szükség volt egy ikon nevét egyáltalán egy ilyen nívótlan műsorba behozni? Nem kell ez a átlátszó, - jaj mi is megemlékezünk emberek - és végtelenül, de végtelenül kínosnak ható színjáték egyik csatornától sem. Ez nem volt igaz, és nem volt őszinte. De már az is pírbe ment át, mikor a többi mentor ( jó vicc) megjelent és azt se tudták, mit csináljanak, hol vannak. Mondjuk szerintem, volt aki még Kóbor János nevét se tudta hova tenni. Szégyen!

Ezt is megéltük! Mi tartjuk fent a mocskot, és most a mocsok megint szembeköpött. Elviseljük, túléljük. A fiataloknak ez a mérvadó. Ez kell, az ócska celebek vergődése, az emberek alázása és a mi hergelésünk. Köszönjük! Nézzük tovább!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  Napindító gyümölcsös! Egy újabb nap. Nyár van. Nagy a meleg. Mindenki izzad, és ahogy lenni szokott a tömegközlekedésen most sincs légkond...